TRABZON / ORTAHİSAR - Çağlayan İmam Hatip Ortaokulu

Çağlayan İmam Hatip Ortaokulu

Çağlayan Mah./Çağlayan Eski Belediye Binası
Vizyon
Tarihi ve Kültürel mirası değerlendirebilen, - Yaşanan hayatı yorumlayabilen, - Problemlere çözüm üretebilen, - Yarınları planlayabilen nesiller yetiştirmektir vizyonumuz.
Misyon
Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.
Başarılar
Küçük Mucitler yarışmasında okulumuz ilk 16´a kalarak Zagnos Vadisinde sergi açmaya hak kazandı. 6/A sınıfından Aysu BAYRAK öğrencimiz Trafik Haftası dolayısıyla yapılan resim yarışmasına katılıp il 3. olarak çeyrek altın aldı. 4006 Tübitak Bilim Fuarı ile ilgili okulumuzda sergi açılacaktır.
Öğretim Şekli :Tam gün
DERS BAŞLAMA: 08.40 DERS BİTİŞ: 15.10
İngilizce-Arapça
Ulaşım